Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie
Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Noi in mass-media

In aceasta sectiune gasiti cele mai noi interviuri acordate de Recupit & Asociatii unor prestigioase publicatii.

Recuperatorii, cosmarul datornicilor

Adevarul

«Dinamica pieţei de colectare a creanţelor este într-o continuă creştere, atât ca şi creanţe neîncasate, cât şi ca valori de recuperat, susţin specialiştii de la Recupit & Asociaţii – www.recupit.ro

 

Procentul încasat de o companie specializată în recuperarea de creanţe se plăteşte în caz de succes, adică doar în momentul în care banii sunt efectiv recuperaţi. Acesta se calculează în funcţie de valoarea şi vechimea creanţei, iar procentul variază între 2% şi 40% din suma colectată şi se încasează după recuperarea datoriilor.»
» Adevarul, Luni 22 februarie 2010

Explozie de rau-platnici

Capital

Nu e, asadar, nicio mirare ca „piata de recuperare de creante cunoaste in anul 2011 cea mai ampla dezvoltare din existenta ei“, dupa cum spun specialistii de la Recupit & Asociatii .
Acestia arata ca, incepand din 2008, companiile din domeniu au marsat pe o dezvoltare extensiva, intarindu-si agresiv prezenta in teritoriu si cheltuind sume importante pentru acapararea unei cote cat mai mari dintr-un sector promitator. Recupit & Asociatii, de exemplu, si-a triplat activitatea in ultimii trei ani, acoperind acum toate judetele si planuind sa se extinda si in afara Romaniei.
» Capital, Miercuri 13 aprilie 2011

Cum sa recuperam datoriile firmei de la partenerii de afaceri

News channel

Acum fiecare companie, indiferent de marime si domeniu de activitate, isi analizeaza cu foarte mare atentie planurile de afaceri, strategiile de investitii, pasii ce trebuiesc facuti, partenerii de afaceri, in doua cuvinte - «prudenta maxima», au declarat pentru NewsChannel.ro reprezentantii Recupit si Asociatii .
Asigura-te ca factura va fi platita inainte de data scadenta Procedurile de colectare includ servicii de notificare, apeluri telefonice, vizite personale, precum si negocierea unui plan de plati.
» NewsChannel, Luni 27 aprilie 2009

Ce se intampla cand intri pe mana recuperatorilor de datorii?

Imopedia.ro

„Debitorii persoane fizice încep prin a nu mai răspunde la telefon, lipsesc o perioadă mai lungă de timp de la domiciliu, refuză să explice posibilităţile sale reale de a achita sumele restante de bani, sau avansează ideea că nu deţin bunuri mobile şi imobile în proprietate, susceptibile a fi puse în executare silită pentru recuperarea sumelor restante de bani.", continuă specialiştii Recupit si Asociatii .

Firmele de recuperare, la fel ca şi băncile, oferă clientului mai multe şanse de a-şi plăti datoria.
» Imopedia, Marti 19 iulie 2011

Datornicii la banci si executarea silita

Regard

a) procedura amiabila - recuperarea unei creante presupune notificari nelimitate transmise prin posta/fax, telefoane nelimitate, discutii, negocieri, deplasari la sediul debitorului, intalniri, propuneri, solutii avantajoase, reesalonari, modalitati de plata, intelegeri scrise, angajamente de plata; b) procedura pe cale judecatoreasca - in situatia in care nu se accepta niciuna dintre solutiile propuse de catre Recupit & Asociatii se va opta pentru solutionarea cazului prin in instantele de judecata; c) executarea silita a debitorului – se pune in executare sentinta/hotararea obtinuta in instanta de judecata;
» Regard, Miercuri 19 mai 2010

Debt firms owe succes to the recession

 Business review

Fighting for every cent.

 

Recupit & Asociatii officials agree that the growing trend is explained by the financial crisis and the soaring unemployment. “More and more Romanians are getting into the situation where they no longer make their loan repayments and the greater the delay, the more complicated things get. Those who get into the Credit Bureau database will have problems in refinancing or rescheduling their loans,” said representatives.

 

» BusinessReview, Luni 3 mai 2010

Recuperatorii, „Scaraoţchi” pentru datornici

Telegraf

În cazul persoanelor juridice, situaţia este similară ca urmare a faptului că pe piaţă nu sunt bani disponibili, iar criza financiară a blocat circuitul economic real. „Foarte multe societăţi comerciale au intrat în incapacitate de plată, iar efectul domino se resimte tot mai acut atât pentru societăţile mici, cât şi pentru firmele mari din România”, spun specialiştii de la Recupit & Asociaţii www.recupit.ro.
În proporţie de 90%, colectarea creanţelor se face pe cale amiabilă de către Recupit & Asociaţii
» Telegraf, Miercuri 24 februarie 2010

Locuinte executate pentru datorii negli-jabile si penalitati pentru restantieri

Imopedia.ro

„Mai precis, li se oferă opţiunea foştilor executori bancari să devină, la cerere, executori judecătoreşti, astfel: executorii înregistraţi la Ministerul Justiţiei până la 31 mai 2011, cu o vechime de cel puţin 2 ani de la prima înregistrare în activitate, pot cere să fie numiţi în funcţia de executor judecătoresc. Executorii bancari cu o vechime mai mai mică de 2 ani în această activitate pot solicita dobândirea calităţii de executor judecătoresc stagiar”, arată specialiştii Recupit & Asociaţii , pentru IMOPEDIA.RO.
» Imopedia, Luni 27 februarie 2012

Suna acum !

Contact recuperare creante
E-mail: office@recupit.ro
contact@recupit.ro
consultanta@recupit.ro
Tel / Fax : 021-211.44.33
Adresa : Calea Mosilor nr.288, sect.2
cod 020895, Bucuresti
Contact firma recuperari