Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Orban: Statul nu a platit penalitati catre Bechtel

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 22.09.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, a declarat vineri ca acuzatiile potrivit carora statul roman ar plati penalitati catre Bechtel sunt "minciuni sfruntate", deoarece ministerul pe care il conduce nu a dat niciun leu pentru asa ceva.

"Ministerul Transporturilor nu a platit niciun leu penalitati de cand sunt eu ministru", a precizat Orban, citat de NewsIn, care a adaugat ca lucrarile la Autostrada Transilvania s-au efectuat in masura de 90% in mandatul sau.

Totusi, Orban a subliniat ca, la fel ca in "orice gogomanie" in care exista un sambure de adevar, in timpul mandatului lui Gheorghe Dobre (PD) s-au platit sase milioane de euro, dintre care patru milioane de euro pentru nefolosirea utilajelor si doua milioane de euro pentru intarziere.

 

Vicepresedintele PSD Dan Nica a declarat, vineri, la Galati, ca Ministerul Transporturilor plateste constructorului Autostrazii Transilvania, compania Bechtel, penalitati de 13.000 de euro pe zi pentru neplata lucrarilor executate, valoarea despagubirilor achitate cifrandu-se la 70 milioane de euro.

Liderul PSD sustine ca vinovat de aceasta situatie este ministrul Transporturilor, Ludovic Orban, care nu a asigurat fonduri pentru plata lucrarilor efectuate Bechtel, transmite corespondentul NewsIn.

Luna trecuta, premierul Calin Popescu Tariceanu a declarat ca suma alocata in 2008 pentru construirea autostrazii Transilvania ar putea fi suplimentata pana la finele anului in functie de capacitatea de lucru a companiei constructoare si ca lucrarile trebuie impulsionate de catre Ministerul Transporturilor.

Purtatorul de cuvant al companiei Bechtel, Bogdan Sgarcitu, a precizat, luna trecuta, ca au fost construiti sase kilometri din autostrada Transilvania si estimeaza ca, pana la sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie, Bechtel ar putea finaliza un tronson de pana la zece kilometri, iar pana la sfarsitul anului - 20 de kilometri.

Sgarcitu a declarat ca lucrarile realizate in aprilie, mai si iunie nu au fost achitate, desi au fost certificate, iar valoarea acestora se ridica la 67 de milioane de euro.

Acesta a fost contrazis de premierul Tariceanu, care declarase ca lucrarile au fost decontate, cu precizarea ca plata se face dupa certificarea lucrarilor executate.

Potrivit datelor furnizate agentiei NewsIn – www.newsin.ro de catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR), se estimeaza ca Bechtel sa realizeze, conform acordului de modificare la contractul incheiat in 2009, lucrari in valoare de 319.600.000 euro.

Pentru firma Bechtel, conform acordului de modificare la contractul incheiat, necesarul pentru 2008 se ridica la suma de 442.000.000 euro. Bugetul aprobat pentru proiectul Autostrada Transilvania la 30 iunie a fost de 246.231.142 euro.

Firmei Bechtel i-au fost platiti pana in prezent, pentru anul in curs, de catre CNADNR peste 194 milioane euro, iar pentru restul activitatilor necesare proiectului (exproprieri, deminari, descarcare arheologica, mutare si protejare utilitati) au fost platiti 16.669.051 euro. - articol preluat integral pe www.wall-street.ro

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare