Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Bilantul unei saptamani de soc

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 22.09.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Saptamana trecuta a debutat cu cea mai dramatica zi din istoria Wall-Street, care a creat turbulente impresionante pe pietele financiare din intreaga lume. Bank of America a acceptat sa cumpere banca Merrill Lynch pentru circa 50 de miliarde dolari, ca sa evite o accentuare a crizei, iar Lehman Brothers a invocat Capitolul 11 de protectie impotriva falimentului.

Falimentul reprezinta sfarsitul acestei institutii, vechi de 158 de ani, care a reusit sa treaca peste cele doua razboaie mondiale sau peste colapsul fondului de investitii Long-Term Capital Management, insa nu a putut face fata crizei creditelor.

Falimentul Lehman Brothers este de departe cel mai mare din istoria SUA, institutia detinand active totale de peste sase ori mai mari decat cele ale companiei de telecomunicatii WorldCom, care a solicitat protectie fata de creditori in 2002 si ocupa locul al doilea in ierarhie.

Pietele de capital au cazut puternic luni, ca reactie la planul Lehman Brothers de a-si suspenda operatiunile de tranzactionare.

Piata new-yorkeza a deschis in scadere semnificativa sedinta de luni, dupa ce banca de investitii Lehman Brothers s-a pus sub protectia legii falimentelor, iar Merrill Lynch a anuntat ca va fi preluata de Bank of America. Astfel, indicele Dow Jones a scazut cu 2,34%, Nasdaq, cu 2,65%, iar indicele Standard & Poor's, cu 2,95%, potrivit AFP.

Bancile centrale din intreaga lume s-au mobilizat pentru a preintampina efectele scaderii pietelor de capital si devalorizarii dolarului in raport cu alte valute.

Efectul falimentului bancii Lehman Brothers a fost resimtit si pe pietele europene. Bursa din Londra a scazut cu mai mult de 5% la jumatatea sedintei de tranzactionare, dupa anuntul Lehman Brothers.

Indicele Dax al celor 30 de actiuni-vedeta ale Bursei de la Frankfurt a pierdut mai mult de 4%, iar indicele principal al bursei pariziene, CAC 40, a coborat cu 5,60%, la 4.090,10 puncte, potrivit AFP, citat de NewsIn – www.newsin.ro

Si BVB a fost afectata de criza generala de pe pietele internationale, evoluand descendent, in ton cu toate pietele lumii. Luni, Indicele BET a scazut cu 4,24%, in timp ce BET-C a coborat cu 3,67%. Indicele BET-FI a pierdut luni 5,14%, iar indicele BET-XT a pierdut 4,28%, iar indicele BET-NG a scazut cu 4,81%.

O alta veste care a participat la criza de pe piata financiara Americana a fost deprecierea cu 52% a titlurilor American International Group, dupa ce compania a cerut bancii centrale americane (Federal Reserve) o finantare pe termen scurt de 40 miliarde dolari, pentru a evita o scadere a ratingurilor.

AIG, care a suferit pierderi in valoare de 18 miliarde dolari in ultimele trei trimestre, a trebuit sa ia rapid masuri dupa ce agentia de evaluare Standard and Poor's a anuntat, vineri, ca va micsora ratingul acordat asiguratorului.

Bancile centrale din statele afectate de aceatsa criza au inceoput inca de luni sa ia masuri pentru a stopa declinul.

Dupa deciziile de relaxare a politicii monetare ale bancilor centrale din China, Australia si Noua Zeelanda, jucatorii de pe piete sunt atenti la ce va face Federal Reserve, banca centrala americana, si Banca Centrala Europeana (BCE), spune Hurkamp.

Banca Centrala Europeana (BCE) a efectuat o injectie de capital in pietele din zona euro, de 70 miliarde euro, in incercarea de a reduce tensiunile declansate de criza bancara din Statele Unite, potrivit AFP.

BCE incearca in acest mod sa redea increderea bancilor, care sunt inca in stare de soc dupa ce banca americana de investitii Lehman Brothers s-a declarat, luni, falimentara. - articol preluat integral de pe www.wall-street.ro

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare