Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Luni : Pietele lumii cresc spectaculos, pe fondul vestilor bune venite din SUA

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 22.09.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Ziua de vineri parea ca a spulberat toata criza declansata luni, tot pesimismult si toata neincrederea afisata pana acum. “O zi unica”, declara un broker.

Optimismul investitorilor de pe pietele de capital s-a revigorat, vineri, dupa ce investitorii au facut plasamente masive, in speranta ca guvernul american si bancile centrale principale pot sa puna capat crizei financiare mondiale.

La BVB, entuziasmul a fost maxim. Brokerii spun ca au fost reactii violente, associate cu haos, nimeni nu stia ce face si la ce sa se astepte.

Titlurile societatilor de investitii financiare s-au scumpit vineri in medie cu 14,53% la Bursa de Valori Bucuresti, aprecierea fiind limitata de blocarea tranzactiilor pe finalul sedintei, deoarece jucatorii nu au mai putut plasa ordine la preturi superioare limitei maxime de variatie.

"Practic, investitorii sunt blocati de sistemul de tranzactionare sa introduca un ordin la o cotatie care depaseste limita maxima de tranzactionare de 15%", a declarat pentru NewsIn Stere Farmache, presedintele-director general al BVB.

Lichiditatea pietei a fost de 17,6 milioane de euro, vizibil in crestere fata de sedintele anterioare.

Indicele BET a crescut puternic, cu 9,35%, pana la 4.671,68 puncte, BET-C, a urcat cu 8,60%, pana la 3.535,81 puncte. Indicele BET-FI a sarit cu 14,53%, pana la 28.089,66 puncte. Indicele BET-XT a castigat 10,06%, pana la 491,52 puncte, iar indicele BET-NG a urcat cu 11,36%, ajungand la 683,06 puncte.

“E periculos ce se intampla in zilele astea. In asemenea vremuri complicate, volatile, functioneaza mai devreme principiul “care pe care. In aceste momente, speculatorii profita cel mai mult de misacrile pietei. Marele avantaj este ca vine weekendul si lucrurile se vor mai linisti, informatiile vor ajunge mai bine si vor fi digerate”, a declarat, pentru Wall-Street, Mihai Chisu, broker la IFB Finwest.

Cresterile au fost oprite doar de limita de variatie, 4 companii s-au oprit la +15%, in timp ce altele s-au apropiat foarte repede de aceasta valoare.

“Este pentru prima data cand BVB reuseste sa creasca intr-un redound tehnic al burselor externe, si pe volume foarte bune. Optimismul a fost dat de vestea ca Fed are un plan, chiar daca acesta nu a fost inca facut public”, a explicat Andrei Ciubotaru, broker la Vanguard. Acesta a mai spus ca vestile negative care ar mai putea sa apara sunt deja incluse in preturile actiunilor.

Toate pietele internationale au crescut, eforturile marilor banci centrale din lume de a alimenta cu dolari sistemul financiar infometat de capital si de a pune capat turbulentelor au continuat, vineri, dupa ce banca centrala a Japoniei a injectat inca 3.000 de miliarde de yeni (15,5 miliarde lire sterline) in pietele financiare.

Pe pietele europene, indicele FTSE 100 a urcat vineri cu 8,84%, dupa patru zile in care a suferit o cadere brutala, indicele CAC 40 a inchis in crestere cu 9,27% iar DAX - cu 5,56%.

Pietele asiatice de capital s-au revigorat si ele vineri, dupa pierderi masive inregistrate anterior, iar investitorii au facut plasamente masive, in speranta ca guvernul american si bancile centrale principale pot sa puna capat crizei financiare mondiale.

Euforia, ce a urmat unei cresteri cu 410 puncte la bursele americane dupa ce jucatorii si-au recastigat increderea, a urcat cotatia titlurilor listate pe piata din Shanghai cu 9,5% si a determinat o cumparare masiva la bursele din Hong Kong, Australia si Tokyo.

Pe piata ruseasca de capital, cele doua burse din Moscova, RTS si Micex, au reluat vineri tranzactionarea, dupa patru zile de suspendari, inregistrand cresteri masive, cu 15,5% si, respectiv 23%. articol preluat integral de pe www.wall-street.ro

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare