Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

China doreste sa investeasca 1 miliard euro intr-un parc industrial in Romania

Sursa – www.amosnews.ro

Data  - 24.09.2008

Foto  www.mediafax.ro

 

„Autoritatile chineze si-au manifestat inca o data dorinta de investi peste 1 miliard euro in realizarea unui parc industrial  in Romania, care sa curpinda peste 200 companii, pe o suprafata de 100 ha“, a declarat Nicolae Vasile, vicepresedinte al Camerei de Comert si Industrie a Muncipiului Bucuresti, reintors acasa dupa participarea la China International Fair for Investment and Trade (Targul International pentru Comert si Investitii din China) – CIFIT.

Cea de-a 12-a editie a CIFIT, singurul targ international dedicat promovarii investitiilor, organizat anual in orasul Xiamen, provincia Fujian, a fost urmatorul eveniment international major, gazduit de China, dupa jocurile olimpice de la Beijing. S-au deplasat la Xiamen pentru a participa la CIFIT un numar de 96 oficialitati ale Administratiei centrale si regionale chineze si peste 300 de demnitari straini din intreaga lume, dintr-un total de 13.685 de oaspeti din 126 de tari si regiuni ale lumii, incluzand 445 de delegatii oficiale, targul ocupand o suprafata de expunere record, de 16.000 mp.

Conform statisticilor oficiale ale organizatorilor, la CIFIT intreprinderile chineze au perfectat acorduri pentru 21 de proiecte mari de investitii.

„Exista o discrepanta foarte mare intre potentialul economic al Chinei,  asa cum poate fi vazut in asemenea ocazii, precum acest impresionant targ de investitii, unde ne-a surprins amploarea, nivelul tehnologic si calitativ al proiectelor prezentate si  oferta chinezeasca existenta acum pe piata romaneasca. Am gresi foarte mult daca am ramane doar cu imaginea unui comert cu maruntisuri si am neglija faptul ca R. P. Chineza reprezinta o mare forta economica, tehnologica si stiintifica”, a spus  Nicolae Vasile, care este si vicepresedinte al Centrului de Afaceri Romano-Chinez.

Romania a fost singura tara din Europa Centrala si de Est, actualmente membra UE, care nu a avut o prezenta oficiala la acest eveniment, a mai spus vicepresedintele CCIB.

Romania este, de altfel si printre foarte putinele tari din aceasta zona a Europei, in care nu a fost infiintat un parc industrial finantat de China. Dialogul purtat de Nicolae Vasile cu reprezentantii autoritatilor, ai organizatorilor si ai unor companii din R.P Chineza, a pus in lumina faptul ca principalele obstacole cu care acestea s-au confruntat a fost  lipsa sprijinului din partea oficialilor romani, lipsa de colaborare pentru gasirea locatiei si pentru obtinerea avizelor necesare unei investitii de asemenea amploare. De asemenea, Romania s-a facut remarcata si prin aplicarea unor proceduri extrem de greoaie de acordare a vizelor pentru delegatiile chineze.

„Autoritatile chineze si-au manifestat in continuare dorinta de a face investitii semnificative in Romania”, a subliniat Nicolae Vasile,

Domeniile predilecte pentru investitorii chinezi sunt: materiale de constructii, inclusiv tehnologii de ultima ora, resurse regenerabile de energie, produse electrice si electronice si de telecomunicatii. Cat priveste amplasamentul pentru viitorul parc industrial, acesta urmeaza sa fie selectat in urma vizitelor unor delegatii ce vor sosi in acest scop in tara noastra si care vor opta pentru unul din judetele Dambovita, Teleorman, Arges sau Cluj. articol integral preluat de pe www.amosnews.ro

 

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare