Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

CE vrea Internet in banda larga pentru toti europenii

Sursa – www.wall-street.ro.ro

Data - 27.09.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Comisia Europeana a propus astazi o dezbatere care sa decida viitorul serviciului de Internet in banda larga pentru toti europenii.

Uniunea Europeana incearca sa-si atinga unul din cele mai importante obiective, si anume acela de a oferi intregii populatii de pe continent posibilitatea de a avea acces la Internet in banda larga.

In perioada 2003 – 2007, utilizarea serviciilor in banda larga de pe teritoriul UE s-a triplat, ajungand sa acopere pana la 36% din gospodarii, dupa cum arata BBC. In ciuda acestor rezultate, 7% din populatia Uniunii Europene nu este inca conectata la astfel de servicii (30% in zonele rurale). De asemenea, la nivel comunitar, exista diferente majore – in Danemarca, Luxemburg si Belgia acoperirea este de 100% din populatie, pe cand in Romania, peste 60% din populatie (75% in zone rurale) nu are acces la Internet in banda larga.

Totodata, in tarile cu o economie puternica, cum sunt Italia sau Germania, 18 si, respectiv, 12% din populatia existenta in zonele rurale, nu exista acoperire pentru Internet in banda larga. Tinand cont de faptul ca serviciile in banda larga au devenit tot mai importante in viata de zi cu zi, instrumentele de politica, precum gestionarea spectrului de frecvente radio si serviciile mobile prin satelit ar trebui sa insoteasca o dezbatere larga pe marginea serviciului universal in telecomunicatii, care sa poata garanta un nivel minim de optiuni pe care piata nu le satisface, cum este conectarea la o retea telefonica si acces de baza la Internet.

“Internetul de mare viteza constituie pasaportul catre societatea informationala si o conditie de prim ordin pentru dezvoltarea economica. Acesta este motivul pentru care politica actualei Comisii mizeaza cand spune ca, pana in 2010, toti europenii vor avea acces la Internet in banda larga”, a declarat Viviane Reding, Comisar UE pentru Telecomunicatii.

In plus, in ultimii patru ani s-au inregistrat tot mai multe realizari in acest domeniu si au aparut instrumente noi, cum sunt serviciile in banda larga prin satelit, ceea ce demonstreaza ca lucrurile pe acest segment de piata se indreapta spre drumul cel bun.

“Constatam ca cele mai avansate opt tari din Uniunea Europeana depasesc cu mult performantele Statelor Unite in privinta utilizarii serviciilor in banda larga. Dar utilizarea necesita acces, iar acesta nu exista in anumite locuri din UE. Tocmai de aceea trebuie sa ne unim toate eforturile pentru a ne asigura ca toti cetatenii europeni se pot conecta la Internet in cel mai scurt timp posibil”, a adaugat Reding.

CE a publicat un raport din care reiese faptul ca pietele concurentiale pentru servicii de Internet in banda larga ofera cetatenilor din Uniunea Europeana un acces generalizat, la preturi convenabile. Totusi, este nevoie sa se realizeze cateva eforturi suplimentare pentru a garanta faptul ca toti cetatenii dispun de servicii in banda larga.

Pe langa notele prezentate de Comisie in ceea ce priveste stimularea serviciilor in banda larga, raportul arata ca numarul europenilor care folosesc telefonia mobila a inregistrat o crestere puternica – de la inceputul mandatului actualei Comisii, numarul abonamentelor de telefonie mobila au crescut de la 85 la 112%.

Pe baza celor aratate in raportul dat spre dezbatere, Comisia va prezenta in 2010 o serie de propuneri legislative. articol integral preluat de pe
www.wall-street.ro

 

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare