Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Managerii companiilor anticipeaza cresterea economiei, dar si a preturilor

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 30.09.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Managerii companiilor romanesti se asteapta ca activitatea economica sa creasca in perioada septembrie - noiembrie 2008, optimismul fiind mai pronuntat in randul managerilor din firmele mari, si estimeaza, totodata, cresteri de preturi, potrivit unei anchete de conjunctura a INS.

Potrivit opiniilor exprimate in septembrie 2008 de managerii companiilor, pentru perioada septembrie - noiembrie 2008 se asteapta o crestere a activitatii din industria prelucratoare, comertul cu amanuntul, servicii si o tendinta de stabilitate in constructii, in raport cu cele trei luni anterioare, potrivit Institutului National de Statistica (INS).

Managerii din industria prelucratoare estimeaza, pentru urmatoarele trei luni, o crestere a volumului productiei, atat pe total (sold conjunctural +18%), cat si pe grupe de marime a intreprinderilor. Optimismul este mai pronuntat in randul managerilor din companiile cu 250-499 de salariati (sold conjunctural +34%).

Pe total industrie prelucratoare, numarul de salariati va avea o tendinta de stabilitate, potrivit a 77% din opiniile exprimate. Preturile produselor industriale vor creste (sold conjunctural +25%), intr-un ritm usor mai rapid decat in estimarea precedenta (sold conjunctural +24%).

Conform estimarilor din luna septembrie 2008, pentru urmatoarele trei luni, se prognozeaza o tendinta de stabilitate a volumului productiei si a stocului de contracte si comenzi din constructii (68% din total opinii exprimate, respectiv 69%). Tot o tendinta de stabilitate este prognozata si in ce priveste numarul de salariati, potrivit a 76% din estimari, in schimb, managerii vad o crestere a preturilor lucrarilor de constructii (sold conjunctural +38%).

Managerii estimeaza, pentru lunile septembrie - noiembrie din acest an, o crestere a vanzarilor de marfuri, pe total activitate (sold conjunctural +34%). Conform previziunilor celor intervievati, situatia economica isi va mentine trendul pozitiv (sold conjunctural +41%), la fel si comenzile de marfuri adresate furnizorilor (sold conjunctural +27%).

In luna septembrie 2008, volumul stocurilor de marfuri ar putea ramane la un nivel optim pentru buna desfasurare a activitatii de comert cu amanuntul, potrivit a 95% din opiniile exprimate. In plus, angajatorii prognozeaza, pentru urmatoarele trei luni, o usoara crestere a numarului de salariati din acest sector (+11% sold conjunctural) si un avans mai mare al preturilor de vanzare cu amanuntul care ar putea creste (sold conjunctural +36%).

Situatia economica din sectorul de servicii, in ultimele trei luni, a fost apreciata ca fiind buna, la un sold conjunctural de +24%. Pe primul loc in aprecierea cifrei de afaceri se afla companiile mari (250-499 de salariati), la care soldul conjunctural inregistrat este de +49%, urmate de intreprinderile mijlocii (50-249 de salariati), cu un sold conjunctural de +37% si firmele mici (1-49 de salariati ), sold conjunctural de +24%.

Conform estimarilor din luna septembrie 2008, cererea de servicii isi va mentine, pentru urmatoarele trei luni, trendul ascendent pe ansamblul sectorului (sold conjunctural +28%). In sectorul serviciilor se estimeaza pentru urmatoarele trei luni o usoara crestere a numarului de salariati (sold conjunctural 11%). De asemenea, managerii considera ca preturile de vanzare sau de facturare a prestatiilor vor inregistra o crestere in urmatoarele trei luni (sold conjunctural +21%).

"Anchetele s-au efectuat pe baza unor esantioane reprezentative in domeniul industriei prelucratoare (1.950 agenti economici), constructiilor (1.404), comertului cu amanuntul (2.172) si serviciilor (2.070). Marimea esantioanelor a fost stabilita astfel incat eroarea de estimare maxim admisa sa fie de ±5% la nivel total sector", se mai arata in comunicatul Statisticii. articol integral preluat de pe www.wall-street.ro

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare