Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Ce pierderi au inregistrat in primul semestru jucatorii din pensii private

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 20.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Administratorii de fonduri de pensii facultative au inregistrat pierderi de 7,2 milioane lei (1,96 milioane euro) in primele sase luni din 2008, in timp ce jucatorii din pensiile private obligatorii (pilonul II) au pierdut 59,18 milioane lei (16,1 milioane euro), potrivit unui raport al CSSPP.

 

"Sapte din opt administratori au raportat pierderi ale exercitiului financiar de 7,2 milioane lei", se arata in raportul trimestrial al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Raiffeisen www.reiffeisen.ro nu administra inca un fond de pensii facultative in perioada analizata.

Cea mai mare pierdere a fost inregistrata de administratorul Allianz-Tiriac - 2,83 milioane lei, care administreaza doua fonduri de pensii facultative - AZT Moderato si AZT Vivace.

 

In ce priveste fondurile administrate, cinci din sapte "au realizat un profit net total 515.331 lei, iar doua fonduri au inregistrat pierderi de 188.802 lei", se mai spune in raport.

"Tendinta ca veniturile administratorilor sa fie sub nivelul cheltuielilor s-a pastrat si in urmatoarele luni ale trimestrului III. De exemplu, in luna august cheltuielile erau de 2,16 milioane lei, iar veniturile de circa 1 milion lei", potrivit datelor CSSPP.

Valoarea activelor nete ale celor noua fonduri de pensii private facultative (pilonul III) care isi desfasoara activitatea in Romania se situau la 59,59 milioane lei (15,96 milioane euro) la 30 septembrie, potrivit datelor publicate de arbitrul pensiilor private.

Administratorii de pensii private obligatorii (pilonul II) au pierdut 59,18 milioane lei (16,1 milioane euro) in primul semestru, in conditiile in care cheltuielile operationale sunt ridicate, iar veniturile incasate sunt mici, arata acelasi raport al CSSPP.

 

Pierderile inregistrate administratori au survenit in contextul unei piete care se afla la inceput, care necesita cheltuieli importante ce nu pot fi acoperite inca de venituri.

"Comisioanele de administrare aduc un castig prea mic in raport cu costurile operationale ale jucatorilor", a declarat un administrator din piata, citat de NewsIn.

Insa dupa ce au inceput sa incaseze contributii de la participanti, in mai 2008, unii administratori de fonduri au reusit sa obtina profit, potrivit situatiei prezentate de CSSPP.

"Dupa primele doua luni de activitate (mai - iunie 2008), numai patru fonduri de pensii au inregistrat profit in valoare de 1,36 milioane lei, celelalte zece inregistrand pierderi de 887.821 lei", potrivit raportului publicat de Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

In intervalul mentionat, cel mai mare profit a fost inregistrat de ING Fond de Pensii www.ing.ro - 1,3 milioane lei, urmat de fondul gestionat de BT Aegon, cu un profit de 37.607 lei.

La polul opus se situeaza Allianz-Tiriac www.alianztiriac.ro , care a inregistrat o pierdere de 427.858 lei, si Aviva, cu o pierdere de 162.104 lei.

"Si in urmatoarele luni ale trimestrului III, veniturile administratorilor au fost sub nivelul cheltuielilor. De exemplu, in luna august 2008, cheltuielile erau de circa 12 milioane lei, iar veniturile de 2,77 milioane lei", se mai spune in raport.

Marii administratori de pensii private obligatorii estimeaza ca piata isi va recupera investitiile totale intr-un interval cuprins intre 7 si 15 ani, in functie de nivelul comisioanelor platite agentilor, de costurile operationale si de promovare, dar mai ales de calitatea portofoliului. - articol preluat integral de pe www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 20.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

 

 

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare