Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Sindicalistii de la Nokia cer marirea salariilor cu 50%

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 20.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Sindicatul Liber Nokia solicita conducerii Nokia Romania www.nokia.ro  o majorare salariala de 50%, in conditiile in care salariul brut al unui angajat este de 850 de lei pe luna.

"Noi solicitam majorarea cu 50% a salariului brut, acordarea unui spor de de fidelitate si continuitate in companie, de 10% dupa primul an de activitate si cate 1% in plus cu fiecare an de vechime”, a declarat, vineri, pentru NewsIn, Cristian Copil, presedintele Sindicatului Liber Nokia.

Fabrica Nokia www.nokia.ro din comuna clujeana Jucu are 1.600 de angajati care lucreaza incepand cu 1 octombrie cate 12 ore pe zi.

„Lucram de dimineata de la 7.00 pana seara la 7.00, dupa care avem 24 de ore libere, intram in tura seara de la 7.00 pana dimineata la 7.00, dupa care avem 48 de ore libere”, a precizat Copil, potrivit NewsIn www.newsin.ro

Potrivit acestuia, printre facilitatile pe care sindicatul, care are 800 de membri, le-a obtinut de la conducerea Nokia Romania se numara acordarea a trei pauze de masa si a inca doua scaune ergnomice pentru fiecare linie de productie.

"Avem zilnic pauza 60 de minute, adica 30 de minute pentru masa calda, 10 minute de repaus si inca 20 de minute cand primim si o mancare rece, tot ca urmare a negocierilor recente. Înainte pauza era de 45 de minute. Am mai obtinut inca doua scaune ergonomice pentru fiecare linie de productie, astfel incat avem acum patru scaune pentru fiecare linie. La o linie de productie lucreaza opt muncitori, care vor sta pe scaun cu schimbul”, a mai spus presedintele Sindicatului Liber Nokia.

Presedintele Cartel Afla Cluj, Grigore Pop, care a demarat in urma cu cateva luni procedurile de infiintare a Sindicatului Judetean Nokia la fabrica de la Jucu, nu a putut fi contactat vineri.

Fabrica Nokia din Cluj a inceput productia la 11 februarie 2008, iar la sfarsitul lunii mai compania a anuntat ca a inregistrat productia primului milion de dispozitive mobile in Romania, la doar trei luni de la inceputul productiei. Decizia de a construi o noua facilitate de productie in Romania a fost facuta publica in luna martie 2007, iar lucrarile de constructie la fabrica din Cluj au demarat in iulie 2007.

Nokia www.nokia.ro a anuntat ca a ales Clujul ca locatie pentru noua sa fabrica datorita disponibilitatii fortei de munca bine pregatite, a bunelor conexiuni logistice interne si externe, eficientei generale, a traditiei industriale indelungate din zona si datorita posibilitatii de a construi un parc industrial pentru a gazdui furnizorii si partenerii companiei.

Nokia este lider mondial in domeniul mobilitatii si produce o gama larga de dispozitive mobile, echipate cu servicii si aplicatii software, care ofera acces la experiente mobile diverse: muzica, servicii de navigatie, vizualizare de continut video, vizionare TV, utilizare de jocuri si imagini, posibilitatea de a lucra in afara biroului si multe altele.

Extinderea si imbogatirea ofertei de servicii de Internet dedicate utilizatorilor, precum si a ofertei de solutii si aplicatii software pentru companii reprezinta factori cheie in cadrul strategiei Nokia www.nokia.ro . De asemenea, portofoliul Nokia include echipamente, solutii si servicii pentru retelele de comunicatii prin intermediul Nokia Siemens Networks. - articol preluat integral de pe www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 20.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare