Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

ING renunta la plata dividendelor pe 2008

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 21.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Grupul ING www.ing.com  nu va mai plati dividendele aferente anului 2008, a anuntat grupul, confirmand injectia de capital primita din partea guvernului olandez, de 10 miliarde euro, ce nu va determina insa o diminuare a capitalului detinut de actionarii actuali.

"ING a anuntat astazi ca a ajuns la un acord cu guvernul olandez pentru a creste capitalul si a creea astfel o bariera puternica impotriva conditiilor de piata si economice actuale. ING va emite titluri subordonate fara drept de vot in valoare de 10 miliarde euro pentru statul olandez", afirma reprezentantii companiei.

Din suma totala, 5 miliarde de euro vor fi alocate bancii pentru a-si creste rata capitalului propriu (Core Tier 1) la 8%, a spus directorul general al ING Romania www.ing.ro , Misu Negritoiu.

Restul sumei va fi folosita pentru reducerea raportului datorii pe capital al grupului de la 15% la aproximativ 10% (3 miliarde euro) si la fortificarea balantei de asigurari, in timp ce grupul va renunta la plata dividendelor aferente anului 2008.

"Nivelul capitalului nostru era conform cu nivelurile urmarite si cu reglementarile legale. Totusi, conditiile din piata s-au schimbat dramatic in ultimele saptamani si au dus, la nivel international, la convingerea conform careia institutiile financiare au nevoie de un nivel mai mare al capitalului pentru a merge inainte in actualul mediu de piata" a spus directorul general al grupului, Michel Tilmant.

Cu toate acestea, emiterea de titluri nu va insemna o diminuare a capitalului detinut de actionarii actuali.
"Aceasta tranzactie nu ii afecteaza pe actionarii nostri, insa ofera o siguranta in plus celor 85 de milioane de clienti si reconfirma angajamentul nostru pentru continuarea strategiei, managementul afacerilor si abordarea serioasa fata de administrarea riscului si capitalului nostru", a adaugat Tilmant.

Injectia de capital nu a fost insa determinata de rezultatele financiare sau de pierderile estimate pentru trimestrul al treilea din 2008, sustine Negritoiu.

"Tranzactia este comerciala si are ca scop atragerea de capital de pe piata. In ultimele doua saptamani, ING a analizat optiunile pe care le are la dispozitie privind o injectie de capital, iar facilitatea oferita de guvernul olandez a fost cea mai avantajoasa in termeni de pret, dar si pentru ca nu dilueaza drepturile actionarilor si nu ofera drept de vot", a mai spus Negritoiu.

ING www.ing.com va emite statului olandez un milion de titluri subordonate, fara drept de vot, la pretul de 10 euro pe titlu. "Banca centrala a Olandei clasifica aceste actiuni ca fiind capital de rang 1. Titlurile sunt pari passu cu actiunile obisnuite, ceea ce inseamna ca statul olandez se va pozitiona exact ca un actionar obisnuit. Actiunile sunt transferabile numai cu permisiunea ING si a Bancii Centrale Olandeze", se mai arata in comunicatul ING.

ING
www.ing.com  are dreptul sa rascumpere in intregime sau partial actiunile in orice moment, cu 150% din pretul de emisiune. De asemenea, grupul are dreptul sa converteasca toate sau o parte dintre actiuni in actiuni obisnuite, dupa trei ani de la emitere, caz in care statul olandez poate opta pentru plata actiunilor la pretul de 10 euro, in numerar.

"Cuponul aferent titlurilor emise este platibil doar daca un dividend, interimar sau final, este platit cu actiuni obisnuite in anul financiar precedent datei inscrise pe cupon. Valoarea cuponului anual per actiune va fi de cel putin 0,85 euro sau o suma egala cu 110% din dividendul platit pentru actiuni obisnuite pentru anul 2008, 120% pentru 2009 si 125% incepand cu 2010", mai precizeaza comunicatul.

Statul olandez are dreptul sa desemneze doi membri din partea comisiei de supraveghere a ING Group, pentru a fi alesi la adunarea generala a actionarilor ING din 2009, ce vor avea drepturi privind aprobarea deciziilor referitoare la emiterea sau rascumpararea de actiuni, exceptand cele care au legatura cu aceasta tranzactie, si tranzactiilor strategice cu o valoare mai mare decat un sfert din cea a capitalului si rezervelor grupului.

De asemenea, comitetul de supraveghere va schimba politica de salarizare a comitetului executiv si a echipei de conducere a grupului. Toti membrii board-ului executiv al ING s-au oferit sa renunte la toate bonusurile legate de performantele din 2008, iar salariile compensatorii vor fi reduse la cel mult salariul pe un an.

Tranzactia de intarire a capitalului este prevazuta sa se incheie pe 12 noiembrie 2008. articol preluat integral de pe
www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 21.10.2008

Foto – www.mediafax.ro

 

Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare