Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

Stagnarea vanzarilor de locuinte urca ofertele pentru imobile de inchiriat cu 45%

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 23.10.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Numarul ofertelor pentru imobilele de inchiriat a crescut cu pana la 45% in luna septembrie, fata de luna precedenta, cresterea avand la baza stagnarea vanzarilor de locuinte, arata ultimul raport al AnunturiParticulari.ro.- www.anunrutiparticulari.ro

Potrivit raportului, chiriile s-au mentinut la un nivel constant inca de la inceputul anului piata fiind stabilizata de o crestere uniforma a cererii. Astfel, in luna septembrie, proprietarii de apartamente din Bucuresti au scos la inchiriat cu 45% mai multe apartamente cu trei camere fata de luna august si cu 33% mai multe apartamente cu doua camere.

Recordul pentru cele mai multe oferte publicate il inregistreaza ofertele de inchiriere pentru apartamentele cu patru camere, al caror numar a crescut cu nu mai putin de 63% fata de luna august. Tot in luna septembrie, proprietarii au scos spre inchiriere cu 19% mai multe garsoniere.

Potrivit AnunturiParticulari.ro- www.anunturiparticulari.ro , in decursul unui an de zile - din septembrie 2007 pana in septembrie 2008 – numarul ofertelor de inchiriere a crescut cu 52% pentru apartamentele cu doua camere si cu 28% pentru garsoniere. Cresteri de peste 66% au inregistrat ofertele pentru apartamentele cu trei camere, procentul record de 73% fiind detinut de apartamentele cu patru camere.

"Cresterea numarului ofertelor nu a determinat variatii mari in ceea ce priveste preturile. Stagnarea procesului de creditare si fluctuatiile foarte mari ale dobanzilor au determinat o reorientare a cererii pentru apartamentele de inchiriat in detrimentul achizitionarii. De aceea, cresterea ofertei a venit in intampinarea unei cereri ascendente pe piata inchirierilor.

Fata de perioada similara a anului trecut, chiriile garsonierelor s-au majorat cu 2,25% si cu 10% pentru apartamentele cu 2 camere. De asemenea, chiriile apartamentelor cu 3 camere au crescut cu 13%, iar in cazul celor cu 4 camere cu 7%", sustine managerul companiei Silvia Vilceanu.

Aceasta mai spune ca in comparatie cu ianuarie 2008, luna septembrie nu indica modificari esentiale, preturile garsonierelor si apartamentelor de 2 camere majorandu-se cu 5% si cu 6% pentru apartamentele cu 4 camere. Cresteri insesizabile au inregistrat apartamentele de 3 camere, procentul acestora nedepasind pragul de 0,5%.

Potrivit raportului, valoarea chiriilor variaza foarte mult in functie de dotari si imbunatatiri, dar mai ales in functie de locatie. Consultantii mai spun ca in general, zonele cu infrastructura si transport in comun slab dezvoltate sunt cele mai putin cautate si in consecinta chiriile solicitate sunt mult mai mici.

“In momentul de fata asistam la un fenomen de stabilizare a pietei, uniformizarea preturilor reprezentand o consecinta a exploziei ofertelor imobiliare. Aceasta stagnare reprezinta un avantaj atat pentru proprietari cat si pentru persoanele interesate sa inchirieze un apartament sau o garsoniera in perioada urmatoare", adauga managerul AnunturiParticulari.ro.

Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucuresti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa si pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate de proprietari.

AnunturiParticulari a fost lansat in anul 2001 si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet.

Potrivit reprezentantilor companiei, Anunturi Particulari monitorizeaza zilnic intre 500 si 4.000 de anunturi imobiliare publicate de particulari, dintre care o medie de 700 anunturi contin oferte aparute pentru prima data.- articol preluat integral de pe
 www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 23.10.2008

Foto – www.wall-street.ro

 


Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare