Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

2009, cel mai greu an pentru piata telefoanelor mobile

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 10.11.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Unda economiei in colaps este aproape de a lovi cumparatorii de telefoane mobile in urmatorul an, arata un studiu facut printre analistii din industrie care se asteapta ca piata infloritoare sa se contracteze pentru prima data de la ruptura din 2001, scrie presa internationala.

In medie, analistii se asteapta ca in ultimul trimestru si anul viitor cresterea globala sa fie de 3%, comparativ cu 10% din ultimii ani. Totodata, 8 din 22 de analisti din industrie au declarat ca se asteapta ca piata sa scada in urmatorul an.

Intr-un sondaj similar efectuat cu o luna in urma, doar unul din 23 de analisti interogati au prevazut ca vanzarile din piata vor scade in 2009.

Pentru trimestrul al patrulea, analistii se asteapta ca piata sa creasca la 11,6%, fata de trimestrul al treilea, mai putin decat se asteapta producatorul de telefoane Nokia – 13,5%.

De obicei, trimestrul al patrulea era unul prosper pentru producatorii de telefoane mobile deoarece consumatorii cumparau aceste dispozitive pentru cadourile de Craciun.

Piata de 190 miliarde dolari, care a luat nastere in anii '80 si a devenit o industrie importanta dupa supratensionarea din anii '90, a avut un soc puternic in 2001, cand piata a cazut pentru prima oara destul de mult.
In ultimele luni, producatorii de telefoane s-au pregatit pentru o scadere a pietei, evitand construirea de game largi care sa afecteze piata ca in 2001.

De asemenea, unii distribuitori au fost impiedicati sa dezvolte noi linii de telefoane din cauza crizei creditelor, au declarat analistii din piata. De asemenea, conform primelor indicatii ale cererii viitoare nu sunt promitatoare.

Compania producatoare de chip-uri wireless, Qualcomm, a oferit o perspectiva sumbra pentru acest trimestru si pentru tot anul, indicand faptul ca declinul economic ar putea avea un impact prelungit in cererea de telefoane mobile.

Directorul executiv Paul Jacobs a declarat ca incertitudinea economica si criza criza creditelor reprezinta o scadere a vanzarilor de aparate dotate cu wireless in 2009.

Analistii au declarat ca producatorii de telefoane s-ar putea sa simta mai multa durere in aceasta perioada. Cand piata a suferit socul in 2001, vanzarile pentru inlocuirea telefonului au scazut, in timp ce vanzarile catre primii cumparatori au continuat sa creasca datorita patrunderii scazute a telefoanelor mobile in piete.

“Cresterea pentru inscrierea telefoanelor a ramas relativ mare in 2001, oferind industriei un tampon chiar daca cererea a scazut”, a declarat Tero Kuittinen, Global Crown Capital.

“De data aceasta, lucrurile pot arata un pic mai rau. E posibil sa vedem piete ca Europa sa fie facute praf in fata cererii scazute”, a declarat Kuittinen.

Pe piata europeana, unde aproape toata lumea are un telefon mobil si marjele sunt groase datorita vanzarilor de smartphone-uri, este gata sa cada in acest an si analistii au declarat ca este probabil ca acest trend sa continue si in urmatorul an.

“Teama mea este ca depinzand de situatia economica globala, declinul ar putea fi mult mai prelungit decat cel din 2001”, a declarat Geoff Blaber, CCS Insight.

Volumul de vanzari in pietele emergente a depasit pietele dezvoltate in 2005, iar in acest an doua treimi din vanzari au loc in pietele emergente.

“Pietele emergente detin cheia pentru 2009, desi in acest an pietele emergente au fost afectate mai mult de criza financiara decat pietele dezvoltate”, a declarat Neil Mawston, Stategy Analytics. articol integral pe www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 10.11.2008

Foto – www.wall-street.roReclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare