Recuperare amiabil instanta reusim recuperari debite onorariu succes facturi contract scadenta plati firme companii
Onorariu succes recuperare creante tarife recuperari debite procent dupa ce recuperam datorii comision
Recuperare creante debite datorii reprezentare in toata Romania pe judete  recuperari in teritoriu zona
Recupit si Asociatii firma recuperare creante
Specialisti recuperari creante debite datorii firme
Procedura top firme recuperari creante recuperare debite recuperatori datorii
Creditori recuperare debitori recuperari firme creante debite datorii
Recuperari facturi contracte scadente recuperare amiabil debite datorii companii colectare creante
Avocati mediatori juristi firma recuperare creante recuoerari debit recuperam datorie
Firma recuperari creante firme datorii specialisti recuperare angajament de plata avocati negociatori
Onorariu succes tarif recuperari creante debite datorii firma
Investigatii private firme raport bonitate companie recuperare creanta datorie debit lista rau platnici tepari
Recuperare amiabila datorii recuperari creante instanta pentru firme
Specialisti juristi executori experti contabili lichidatori judiciari falimente firme insolvente recuperare creante debite datorii
Recuperatori debite datorii motive legislatie recuperari top avocatura business afaceri recuperare bilet la ordin fila cec cambie

Contact rapid

» Formular contact
Phone

Telefon

021.211.44.33

550 de salariati ai Oltchim, pensionati in urmatoarele trei luni

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 13.11.2008

Foto – www.wall-street.ro

 

Aproximativ 550 de salariati ai SC Oltchim SA Ramnicu Valcea vor parasi compania, in perioada noiembrie 2008- ianuarie 2009, ca urmare a scaderii consumului de produse chimice pe perioada de iarna, precum si a crizei financiare internationale.

Directorul general al companiei, Constantin Roibu, a declarat, citat de NewsIn, ca este vorba despre persoane care vor fi pensionate. "Este vorba despre aproximativ 210 oameni care cumuleaza, in prezent, pensia cu salariu si despre alti circa 340 de angajati care indeplinesc conditiile de pensionare”, a precizat el.
Decizia a fost facuta publica in urma cu cateva luni de catre conducerea Oltchim SA, directorul Constantin Roibu adaugand ca, in contextul actual, aceasta masura este cu atat mai necesara.

Oltchim SA isi va reduce temporar cantitatea de etilena si propilena cu care se aprovizioneaza de la Petrom, pe fondul crizei financiare internationale si in luna noiembrie isi va reduce activitatea cu pana la 40%, pentru a evita acumularea de pierderi, potrivit unui comunicat al companiei remis BVB.

"S.C. Oltchim SA a hotarat sa reduca temporar cantitatea de etilena si propilena cu care se aprovizioneaza de la Petrom, avand in vedere evolutia pietelor si a mediului de afaceri pe fondul crizei financiare internationale, cu efecte asupra scaderii la mai mult de jumatate a cererii de produse petrochimice, atat pe piata interna, cat si pe piata externa", potrivit comunicatului. Compania anunta in comunicat ca Petrom a fost de acord cu decizia Oltchim si nu va aplica niciun fel de penalitati acesteia.

"Aceasta decizie a fost adoptata atat pe fondul scaderii normale a consumului de produse petrochimice ca urmare a perioadei de iarna si a intreruperii uzuale a activitatii firmelor din vestul Europei in asemenea perioade, cat si ca urmare a scaderii preturilor produselor petrochimice cu mult sub nivelul costurilor de productie realizate de catre societate", potrivit companiei.

Fata de preturile scazute practicate pe piata externa, Oltchim considera ca o continuare a livrarilor la nivelul actual ar provoca pierderi societatii, se mai precizeaza in comunicat.

"Aceasta masura este o consecinta a intentiei Oltchim de a evita acumularea de stocuri de produse la costuri mari de fabricatie, care ar determina pierderi semnificative prin vanzarea lor in cursul anului 2009. In aceste conditii Oltchim isi va reduce activitatea in luna noiembrie 2008 cu 20% pana la 40% din capacitate, astfel incat sa se evite acumularea de pierderi, asigurand in acelasi timp livrarile de produse catre clientii din Romania si clientii traditionali de pe piata externa, precum si resursele necesare pentru plata furnizorilor, precum si a ratelor si dobanzilor scadente catre bancile finantatoare", potrivit Oltchim.

Combinatul de produse chimice Oltchim Ramnicu Valcea a inregistrat pierderi de 27,68 milioane lei (7,6 milioane euro) in primele noua luni din an, comparativ cu profitul de 3,37 milioane lei din intervalul similar din 2007, potrivit rezultatelor financiare transmise Bursei la inceputul lunii noiembrie.

Compania are un capital social de 32,36 milioane lei, divizat in 323,6 milioane actiuni, cu o valoare nominala de 0,10 lei. In structura actionariatului Oltchim, AVAS detine 53,26% din capital, grupul german PCC SE controleaza 12,89%, iar
SIF Oltenia (SIF5) are o participatie de 6,89%.

Compania are o valoare de piata de 93,52 milioane lei (25,41 milioane euro), potrivit cotatiei de 0,2890 lei/actiune, stabilita in sedinta de luni, 3 noiembrie, a Bursei. Titlurile Oltchim se tranzactioneaza la categoria I a Bursei de Valori Bucuresti, sub simbolul OLT. articol integral pe
www.wall-street.ro

Sursa – www.wall-street.ro

Data - 13.11.2008

Foto – www.wall-street.ro

 


Reclama creanta

Reclama o creanta !

Aveti un contract nerespectat, facturi fiscale scadente, fila cec sau bilet la ordin cu refuz la plata ?

Va invitam sa il inscrieti aici, spre o rapida rezolvare!
» Apasa aici

Recupit & Asociatii recuperare creante

Onorariu succes

Recuperari profesionale creante, debite, datorii, cu reprezentare pe intreg teritoriul Romaniei.
Lucram numai pe baza de onorariu succes.
» Apasa aici

Consultanta gratuita recuperari

Consultanta gratuita

Daca aveti intrebari generale despre recuperarea sumelor restante de bani, va invitam sa ne contactati.

Consultanta gratuita pentru toti clientii nostri.
» Apasa aici


Vino alaturi de noi!

Parteneri recuperatori
Plata la recuperare

Onorariu succes la recuperare

Onorariu succes recuperare tarife recuperari debite comisioane recuperatori datorii dupa incasare la recuperare